Ramazan ayında da Banabikurye Yanınızda.

Ramazan ayında da Banabikurye Yanınızda-Blog Banabikurye
Main / Blog / Ramazan ayında da Banabikurye Yanınızda

21.03.2023

Ramazan ayı bir arada olduğumuz, sevgiyi ve dayanışmayı büyüttüğümüz bir zaman. Böyle günlerde yakınlarımıza ulaşmanın bir yolu da Banabikurye
Ülke olarak yaşadığımız afetlerle büyük üzüntüler ve yorgunluklar yaşadık. Bu zorlukların üstesinden birarada olarak ve dayanışmayla geliyoruz. Şimdi ise Ramazan ayına girdik. Bu özel ayın ardından ise bizi biraraya getiren Ramazan Bayramı geliyor.

Ailelerimizle, sevdiklerimizle bayram sabahında bir araya gelip tekrar buluşacak, birbirimize sarılacağız.

Fakat hayatın akışı her zaman bize her zaman olmak istediğimiz yerde bulunma fırsatını vermeyebiliyor. İşte böyle zamanlarda Banabikurye size hem internet sitesiyle hem de uygulamasıyla en kısa süre içinde hizmet vermeye hazır.

Banabikurye, gönderilerinizi ulaştırmak istediğiniz noktaya akıllı ve konforlu bir şekilde ulaştırıyor. Günümüzdeki internet teknolojileri sayesinde tüketici davranışları da sürekli değişiyor ve yenileniyor.

Bu değişimlerden yola çıkarak Banabikurye şu konularda tüketiciye avantajlar sağlıyor:
1. Esnek Zamanlama: Gönderinizi istediğiniz saat ya da tarihte iletilmesini planlayabilir ya da ekspres talimatla hemen gönderebilirsiniz.
2. Toplu Gönderiler: Aynı kuryeyle farklı gönderi paketleri oluşturabilirsiniz.
3. Özenli Destek: Haftaiçi günlerde sabah 09.00 akşam 21.00 saatleri arasında haftasonları 09.00-18.00 saatleri arasında destek ekibimize ulaşabilirsiniz.
4. Gönderi Güvencesi: Ürününüzü, ürün değerinin %1'i karşılığında garanti altına alabilirsiniz.

Hem gönderen hem alıcı için yoğun bir dönem olan Ramazan Bayramı'nda sevdiklerinize hediyelerinizi ve gönderilerinizi ulaştırmanın en hızlı ve güvenli yolu Banabikurye.

Bayramımız kutlu olsun.

Gün içi toplu teslimatlarınız hızlı ve verimli;
Banabikurye ile memnuniyet garantili!

Diğer popüler makaleler
Google Play'de ve App Store'da bir web uygulaması aracılığıyla teslimat yapmanın güvenli olup olmadığını öğrenmek için bir dakikanızı ayırın.